Emma Zzeta

i barnvagns djungeln
Yes, jag vet att det är lite tidigt för oss att börja titta på barnvagn, men vi tänkte att vi passar på att kikar medans det ändå är mellandagsrea och att vi kan spara tusenlappar. Så vi gav oss ut i barnvagns djungel för att försöka hitta rätt.
 
Innan vi ens testkört hade jag bestämt mig för att jag ville ha en Emmaljunga, och jag var sugen på X60 eller SuperViking, men efter att ha provkört och pratat med expediten så var jag inte lika säker längre då de kändes vobbliga och rätt tunga. Vi gick över till Bungaboo och fascinerade av smarta funktioner men även här kändes det rätt krånglit, stort och tungt. Tills vi hittade Britax, Smile 3. Den är superlätt, både att köra, byta delar, montera ner samt att bära in i bilen. Ska ha bra däck som klarar grusvägarna här på landet och vunnit bäst-i-test för både vagn och babyskyddet till bilen. 
 
Nu när vi har hittat vagn, och dessutom till ett kanonpris, så sitter vi och funderar på om vi ska slå till redan nu eller om det är läge att vänta. Bebisen är ju ändå inte beräknad förrän 19 juni. Vad hade du gjort?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress