Emma Zzeta

Färgval
(null)
 
Här sitter jag och bläddrar i massor av färgprover, nu när husleverans närmar sig och vi måste lämna in våra sista val gällande färg och tapet. Det har varit mycket vel fram och tillbaka, det är så svårt att bestämma färger, taper osv när man bara har sett sin hus på en rinting och inte vart inne i huset på riktigt ännu. 
 
Vi tänker i alla fall att vi ska ha en kalktapet i hallen och ovanför bänkytan i köket, och att basfärgen i huset sedan ska vara ljust biege för att få en varmare känsla än vit och grått. 
 
I vardagsrumsdelen på nedreplan tänker jag sedan att vi fixar spegling och platsbyggd bokhylla för TVn som på bilderna nedan. Detta får vi dock göra själva i efterhand och måla i samma färg. 
 
(null)
 
(null)
 
I sovrummet tänker jag grönt, väljer just nu mellan Jotuns "Organic Green" och "Green Leef" där den ena är mörk och den andra ljusare. Väljer även mellan att ha lister, golv och dörr i vitt som det kommer att vara som standard eller om man även ska måla in allt detta i samma gröna färg för extra mysfaktor?
 
 
Vi har också valt tapet för barnrummet. Jag vill att den ska vara diskret, och gullig, då det är ett rum till en liten bebis (som vi dessutom inte vet om det är en flicka eller pojke) och tänker att vi kan köra en lite roligare tapet när han eller hon blir större. Vi valde denna nedan, från Midebec Little Bandits. 
 
 
Vad har du för tankar kring färg och tapetval? Dela gärna med dig! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress