Emma Zzeta

Hur badrummen kommer att se ut
Äntligen dags att presentera hur badrummen kommer att bli!
 
Först ut har vi vårt lilla badrum, som är det badrum vi har på nedreplan och är 5,5 kvm. Kalket kommer att vara mörkt, och med mörk fog likt bilden nedan. 45x45 plattor både på golv och väggar. Här kommer handfatet, att vara helt i vitt, dvs även bänkskåpet, vasken och blandaren med en rund spegel ovanför. Det kommer sitta en duschvägg brevid toaletten där ducshen blir 90x90 cm. Väggen kommer vara i glas med svarta spröjs, likt det lilla fönstret nästan brevid. Blandaren i duschen kommer att vara svart. 
 
 
 
När det kommer till det stora badrummet, på övreplan, som är 10,4 kvm så har vi faktiskt valt samma kakel, fast i en ljusare grå nyans, se bild nedan. Även här 45x45 plattor på både golv och väggar. Vi kommer att ha en större bänk som kommer att vara svart med stenskiva och en ho ovanpå likt skissen. Tänker kanske här att jag vill ha en stor spegel över hela kortsidan här på väggen ovanför. 
 
Här har vi även att bandkar och på andra sidan väggen är duschutrymmet. På båda sidorna av väggen har vi nischer i väggen för ljus, schampoflaskor etc. Samtliga blandare här uppe - i handfat, badkar och dusch - är svarta. Samtliga blandare i båda rummen är från Tapwell. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress