Emma Zzeta

Hur köket kommer att bli
Jag kom på att jag har glömt att visa hur köket och badrummen kommer att bli, men låt oss börja med köket! Vi har ju fått skisser sedan långt innan på hur köket kommer att se ut, bra att tänka på är att färgerna i bilderna inte stämmer.
 
Fönstret kommer att vara svart, och med spröjs. Fläkten är svart och lika så samtliga luckor, spis, ugnar och ho. Även bänkskivan är svart, men den är i dektonsten med lite struktur i (matt). 
Det upphöjda skåpet brevid vasken är diskmaskinen som är intergerad, men upphöjd så att man kan fylla den i en ergonomisk ställning. Både hällen och hon är i 80. (Vi har ännu inte valt handttag, men tänker något svart och mer gammeldags, lantligt).
 
 
 
 
På köksön utåt mot vardagsrumsdelen kommer vi ha meshluckor likt bilden nedan, och vill även köpa samma skåp som nedan. Hela vårat köp och skåpet är från Ballingslöv. På sikt kommer vi även att bygga en träskiva (se även denna nedan) som kommer att fungera som en sittdel från köksön, men barstolar till. Perfekt för snabb frukost när man inte vill slå sig ner i matsalen eller när man är sällskap till den som lagar mat. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress