Emma Zzeta

Kärleksförklaring
(null)
Härom dagen så la jag ut en sådan här halv cheesy-kärleksförklaring på instagram. Vet inte exakt vad det är, om det är hormonerna i sig, vetskapen att vi närsomhelst får ett barn ihop eller för att vi ska flytta in i drömhuset vi tagit fram tillsammans - men jag känner så jäkla mycket kärlek just nu. 

" tänk att vi har vart tillsammans i 9 år, bott ihop i 8 år, vart förlovade i 5 år, gifta i snart 2år och om bara några dagar flyttar vi in i vårt drömhus och kommer närsomhelst få träffa vår son för första gången 😭 resan har vart allt annat än lätt och smärtfri men mitt hjärta svämmar över av kärlek till den här människan  - jag älskar dig så mycket 🙏🏼❣️"

Bilden ovan är från första gången vi träffades (okej kanske inte första gången någonsin, men i alla fall första gången vi la märke till varandra), tror det var ca 6/3 2011. Becca hade precis fyllt 18 år så vi var på förfest för att sedan dra ut på krogen (givet första gången på krogen?! 😅). På förfesten var även Coffe med och på bussen in till stan sedan från Hindås så hamnade vi bredvid varandra. 

Väl inne på krogen (tror det var SVEA - finns nog inte kvar längre?) så hamnade vi också bredvid varandra och jag som precis fått mitt körkort visade stolt upp det och så fick jag se Coffes. Vi skämtade efter jag konstanterat att han hade ju fyllt 20 år så han kunde ju "köpa ut till mig" och så bytte vi nummer. 

Jag fattade tyckte för honom med en gång och vi höll lite kontakt de kommande månaderna via sms och sågs på lite fester, men det var aldrig något mer än så. Jag hade ju redan pojkvän och letade inte efter något nytt. Men när det förhållandet sedan tog slut ca 2 månader senare var Coffe snabb på att höra av sig och vi bestämde för att ses. Egentligen kan man säga att det blev vi med en gång då, men jag hade en idé för mig att jag skulle vara singel ett tag då jag precis kommit ur ett långt förhållande. Istället satte vi 1/7 2011 som vårt datum och har hållt ihop sedan dess. ☺️ Bokstavligt talat i vårt och torrt och ur och skur 🤪 men det är en berg-och-dalbana jag aldrig ångrar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress